Entrevista amb en Joan Peláez- alumne Erasmus+ a Lisboa 2018

1.- Descriu el lloc a on fas les pràctiques

Faig les pràctiques a Tagus Park, a una empresa anomenada Cross Border Talents, la qual és una empresa de reclutament de treballadors per empreses. Agafen a persones que no tenen els coneixements informàtics necessaris per treballar com a programadors, per exemple, i els hi donen els coneixements necessaris perquè puguin unir-se al mercat laboral. Es una oficina petita on treballen unes 10 persones les quals es dediquen a formar reclutadors, trobar candidats i màrketing.

Joan a Sintra


2.- A on vius? Com és el menjar?
Visc a Tercena, un poble no molt gros en Barcarena, el qual està a prop de Sintra i de Lisboa. Estic a una casa compartida amb més gent, sobretot amb gent d’Àfrica, així que no em puc queixar de falta de diversitat cultural. El menjar és molt bo, les racions de menjar aquí normalment són més grosses que les d’Espanya, així que perfecte.

3.- Creus que estaves ben preparat per la feina que fas?
Estic tot el dia programant, no he fet gairebé res de hardware des de que estic aquí; la introducció a la programació que vam fer al Ramis amb C es clar que m’ha ajudat molt, ja que ja tenia una idea de com va la programació, i m’ha permès aprendre java (el qual es el llenguatge que utilitzo aquí) molt més rapidament. He tingut que aprendre a fer moltes més coses òbviament, però la base estava ben assentada amb C i això ha sigut una gran ajuda. Així que si, estava ben preparat per la feina que faig;

4.- Quines diferències culturals has trobat més curioses?
  La gent no és tan oberta com a Espanya, així que en general són més reservats, però no hi ha molta diferencia.

5.- Tornarás a Lisboa?
Portugal és un veí bastant desconegut, i és una llastima ja que és un país molt bonic. Així que a lo millor a Lisboa prest no ja que he anat fa poc, si torno aquí prest, serà probablement per anar al nord.




Sintra

Fotos al parc tecnològic de TagusPark:





Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El Ramis, soci de la CAEB per enviar ex-alumnes a l'estranger

El Ramis participa al projecte Erasmus + KA102 "EuroFP Balears V".