Tutor d'Erasmus+ participa a unes jornades informatives a Gijón

  El dilluns, 19 de setembre, Víctor Gómez va viatjar a Gijón per assistir a la «Jornada técnica de formación a solicitantes de Proyectos de Movilidad de Formación Profesional, convocatoria 2016, segunda ronda (KA102 y KA116)».



Víctor Gómez - professor de Grau Superior i tutor d'Eramus+

Les conferències, que van tenir lloc a les espectaculars instal·lacions de la Universitat Laboral de Gijón entre les 10:00 i les 17:00, van tractar sobretot de qüestions pràctiques sobre com s'han de redactar les sol·licituds de mobilitat en general i, molt en particular, sobre els canvis que hi ha hagut en aquesta campanya 2016 respecte a les campanyes anteriors i que han de tenir-se molt presents per a la redacció de les sol·licituds de segona ronda.

Malgrat que en Víctor se'n va haver d'anar abans de la finalització de l'última sessió de la jornada per poder agafar el vol de tornada, va prendre bona nota de les indicacions rebudes i va aplicar-les a la redacció de la sol·licitud que el nostre centre va enviar al SEPIE el dia 3 d'octubre. Esperem que ens atorguin el projecte!

Universitat Laboral de Gijón

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El Ramis, soci de la CAEB per enviar ex-alumnes a l'estranger

El Ramis participa al projecte Erasmus + KA102 "EuroFP Balears V".