Els Erasmus+ expliquen les seves experiències als companys

El passat dia 21 de Juny, els tres alumnes que han participat en mobilitats Erasmus+ han explicat als companys els seus viatges.



En Carlos Grageda va explicar que s'ho va passar genial a Itàlia i fins i tot volia quedar més temps. No va ser possible però vol tornar al país i veure els amics que ha fet. Va fer feina a una empresa de demolició de cotxes, participant en un projecte per posar la informació a un Base de Dades. Posteriorment va canviar de feina i va fer una pàgina web. Va viatjar a Milan, de on va mostrar fotos. Casualment era allà el dia de la final de la Champions Madrid – Atl. Madrid. Per això va trobar molts espanyols.

Na Tania Jiménez va viatjar amb en Carlos tant per anar com per tornar. Va explicar que va viure a un pis amb diferents companys. Inclús una habitació que canviava de inquilí cada setmana. L'arribada no li va agradar, ja que els van recollir a una furgoneta molt estreta per anar de l'aeroport de Marco Polo a Venècia fins a Vicenza. A la feina va fer feina en Màrqueting per Internet programant coses en Facebook i Twitter. Li hagés agradat més fer més coses relacionades amb el cicle. També va poder viatjar, per exemple a Venècia dues vegades i a Pàdova.


 
Finalment en Borja Benejam va explicar que va anar amb en Kico a Hamburg. Desprès d'uns dies a una habitació compartida amb un pakistanès de on van cercar pis es va mudar a un bon apartament compartit a mitja hora de la seva feina al centre d'Hamburg. La feina li va agradar molt tecnològicament encara que se li va fer llarg fer allà 2,5 mesos sense coneixements bons d'alemany.

Agraïm als alumnes les seves exposicions i esperem que els propers cursos més alumnes participin als projectes Erasmus+ del Ramis.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Concessió de la Carta Universitària Erasmus al IES Joan Ramis i Ramis de Maó

El Ramis, soci de la CAEB per enviar ex-alumnes a l'estranger