Per les empreses de pràctiques formatives d' alumnes dels cicles formatius d’informàtica


Seguint amb els objectius del centre, aquest any s’ha tornat a fer la proposta per participar en el projecte Erasmus. Això permetrà tant enviar, com rebre alumnes de Grau Superior.

Fins ara només hem enviat alumnes de Grau Mitjà amb el projecte Leonardo. Aquest any un dels nostres alumnes ha anat a Portugal a fer pràctiques (Per a més informació, podeu consultar el bloc de mobilitat internacional del centre: http://ramisinternacional.blogspot.com.es/).

Però això només és una part del projecte i el que ara volem és fer una llista d'empreses menorquines que estiguin disposades a acollir alumnes internacionals. El requisit principal és la seva bona voluntat, tot i que si el tutor té coneixements d'idiomes és un plus! No és imprescindible, ja que es pot fer la fitxa d'empresa i dir que l'alumne ha de saber castellà/català. Rebre alumnes pot ser enriquidor per les dues parts, tant per l'alumne com per l'empresa receptora i els seus empleats. També serà un incentiu per practicar l'anglès. Els alumnes que ens arribin seran rebuts per l'institut i serem els encarregats de trobar-los l'allotjament.

Qui vulgui participar en aquest projecte, a més d’enviar-nos tota la informació del punt 1, ens hauria d’enviar la següent informació:
  • Logotip
  • Enllaç a la descripció de l'empresa en anglès/françès/alemany.
    (a la web, blog, xarxa social, etc. que us representi)
  • Un llistat amb els idiomes dels estudiants que podeu acceptar. Com hem dit abans, potser només Castellà/Català i demanar estudiants amb coneixements dels nostres idiomes. Això es important perquè els alumnes estrangers pugin triar bé l'empresa a on anar. 
Abans de rebre qualque alumne, demanarem carta de motivació i Currículum, amb la qual cosa, sempre es pot acceptar/rebutjar un estudiant en particular. A priori no podem donar les dates de pràctiques, però una bona possibilitat, per no interferir les pràctiques normals, seria de Gener a Abril.

Qualsevol dubte, suggeriment, aclariment, etc. la podeu fer al tutor de mobilitat: Kico Borràs kborras@iesjoanramis.org 

També dir-vos que ara tenim Twitter del departament: @InformaticRamis Gràcies per la vostra atenció.

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El Ramis, soci de la CAEB per enviar ex-alumnes a l'estranger

El Ramis participa al projecte Erasmus + KA102 "EuroFP Balears V".