En Joan Peláez ens explica la seva experiència a LisboaEl passat dimecres 13 de Juny en Joan ens va explicar la seva experiència a Lisboa. Es un esdeveniment que feim anualment: els alumnes expliquen als companys com els han anat les pràctiques i així els futurs Erasmus+ tenen un testimoni de primera ma de les pràctiques fetes per companys. 
En Joan va viure a Oeiras, aprop de la feina a TagusPark.
Es molt probable que el proper curs un alumne faci pràctiques a la mateixa empresa que en Joan.En Joan va viure a Oeiras, a prop de la feina a TagusPark. Va tenir diversos companys de pis africans i es va comunicar amb ells en Anglès.

El desplaçament a Lisboa li duia una hora i va anar de visita a conèixer la capital Portuguesa i també a Sintra. A la feina va fer un curs de programació en Java (en portuguès) i donava les seves impressions a per videoconferència diàriament al responsable de CBTalents, empresa que ofereix el curs i desprès aconsegueix feina de programadors a els qui l’aprofiten. En Joan va arribar a tenir ofertes de feina!

Una vegada tornat i amb la plataforma OLS, en Joan ha fet una prova final de nivell de portuguès i ha tret un més que notable B1.

Quins seran Erasmus+ el proper curs?
Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Resum de les opinions a nivell tecnològic d'en Martin Friedel

Cercadors de feina internacionals

Concessió de la Carta Universitària Erasmus al IES Joan Ramis i Ramis de Maó