En Joan Peláez parteix cap a Portugal

El departament d'informàtica del IES Joan Ramis i Ramis informa que un dels nostres alumnes del Cicle de Grau Mitjà en Sistemes Microinformàtics i Xarxes, en Joan Peláez, parteix avui 23 de Març cap a Lisboa per fer 2,5 mesos de pràctiques en Informàtica: des del 26 de Març al 5 de Juny de 2018.


En Joan anirà a l'empresa CBTalents (https://www.cbtalents.com)
L’ empresa CBTalens es dedica a facilitar les transicions de feines a un mercat laboral volàtil i complexe. Té tres àrees de negoci: 
  • reclutament global
  • academia
  • sol.lucions de outsourcing

En Joan fa el darrer mòdul dels seus estudis (FCT – formació en centres de treball) com alumne Erasmus+ i en acabar tindrà un diploma Europass. El proper curs vol fer amb noltros el Cicle Superior de Desenvolupament d’aplicacions Web. 
En Joan es un bon estudiant d’idiomes ja que apart de Castellà i Català té molt bon nivell d’Angès i coneixements d’Alemany, Japonès, Chinès i Esperanto. 
Abans de partir l’alumne ha rebut una formació organitzada per part de la comissió de Mobilitat del Ramis (socio-cultural, Anglès, resol.lucó de conflictes) i està fent un curs online de portuguès desde ja fa un mes. Li desitgem una molt bona estada a Portugal. 


En Joan també ha rebut formació en mediació

Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

Cercadors de feina internacionals

Resum de les opinions a nivell tecnològic d'en Martin Friedel