Cercant pis a Hamburg

A aquest post explicaré com hem fet amb en Borja durant el mes de Març de 2016 per trobar pis. Pot servir per futurs alumnes que arribin a Hamburg anys vinents.


Els primers 3 dies vam quedar a una habitació  a on es llogaven dos llits. La vam trovar amb http://airbnb.com/. Aquí es important llegir bé tota la información i comentaris de persones que anteriorment s'han quedat al pis, per anar a un lloc segur. En principi no ha d'haver problemes.








La millor web per cercar compartir un pis, ja per uns mesos, es:
http://www.wg-gesucht.de/


Amb en Borja vam visitar dos apartaments compartits. El primer ens va agradar però la casera no es va interesar massa. La segona visita vam trovar una habitació a un pis a compartir amb un altre persona. El preu son uns 370 € mensuals.
En cercar pis es important poder arribar a la feina en poc temps amb el metro (U-Bahn) o tren metropolità (S-Bahn).


A la imatge es poden veure altres webs que es poden emprar per trovar pis senser o habitació a un pis compartit:










També hi ha la opció de demanar una habitació a l'universitat. En aquest cas es millor fer-ho amb temps abans de partir. En el nostre cas, ens oferien un puesto però uns mesos més endevant. Aquí teniu les dades de contacte:


Beratungszentrum Wohnen
Grindelallee 9
20146 Hamburg
Tel: +49 / 40 / 41 902 - 268 wohnen-beratungszentrum@studierendenwerk-hamburg.de




En cas de fer falta información general d'acollida, es pot demanar al Hamburg Wellcome Center, que està aprop de la plaça central de l'ajuntament.




Per tenir un bono de metro mensual, es pot comprar a la oficina d'informació de l'Estació Central de Trens (HauptBahnHof). Com a estudiant pots tenir dret a un descompte, així que val la pena demanar-ho. CONFIRM BORJA.







Comentaris

Entrades populars d'aquest blog

El Ramis, soci de la CAEB per enviar ex-alumnes a l'estranger

El Ramis participa al projecte Erasmus + KA102 "EuroFP Balears V".